onsdag, desember 28, 2005

Glimt fra julefeiringen


I vår lille familie skulle vi pynte juletreet lille julaften. Med nyinnkjøpt falskt juletre, som faktisk ikke er så verst, var planen en koselig kveld med pynting og kos for oss to store. Men Turid hadde problemer med magen hele julehelgen, det ble derfor Rado som måtte ordne det meste.



Det var også Rado som sørget for julemiddagen; ribbe med hjemmelaget surkål (den fikk vi assistanse til, igjen pga magen til Turid). Her får Filip prøve "eple med brun saus", det var godt det! Etter middag var det tid for gaver. Filip fikk selvsagt flesteparten, noe alle tre var godt fornøyde med. Alt var populært, men mor syns det er litt koselig å vise sønnens første dokke. Den får som regel sitte i fred. Men av og til oppdager Filip den, går bort mens han prater litt og gir den en skikkelig klem, og kanskje et kraftig bitt på nasen.



1.juledag er den store dagen på Madagskar. Filip og Rado reiste på gudstjeneste sammen med familien. Gudstjeneste på 4 timer uten mulighet til dobesøk satte derimot en effektiv stopper for Turid. Etterpå gikk familien på fin resturant, hotel france på rue d`independence for de lommekjente... Her holdt Filip liv i hele resturanten. Helst ville han ut på gata for å se på folkelivet. Etterhvert var det nok å leke med Stephanie og Nandrianina inne. Det ble mye løping, prating og høy hvining. Og mange smil fra servitører og andre gjester.

På bildet fra venstre, far, mor og søster Aina. Vi ser også bakhodet til bror Mamy.


Vi avsluttet kvelden sammen hos foreldrene til Rado med vafler, småkaker og annen kos.